Menu

Platte med sild, fiskefilet og æg med rejer

Frokostretter:

DKR.

Platte med sild, fiskefilet og æg med rejer

90,-

3 stk. håndmad

65,-

 

 

Forretter:

 

Klar suppe med kød & melboller

65,-

Hummersuppe

80,-

Rejecoktail

75,-

 

 

Fisk:

 

Stegt torskefilet med bløde løg, salat og brasede kartofler

175,-

Stegt Rødspætte med hvide kartofler

Dagspris

Fiskefilet med pommes frites og remoulade

84,-

Fiskepande med grønsager "Husets specialitet" (min. 2 kuverter)

med hvide kartofler

 

180,-

 

 

Kødretter:

 

Peberbeuf med salat og pommes frites

250,-

Paprikaschnitzel med pommes frites og grøntsager

155,-

Wienerschnitzel med brasede kartofler og ærter

150,-

Biksemad med rødbeder og 2 spejlæg

115,-

 

 

 

 

 

 

Køkkenet tilbyder

Vi tilbyder retter fra det gode danske køkken, vi kan dog også tilbyde vores egne specialiteter.

Rejecoiktail

Menu

SPODSBJERG BADEHOTEL

Wienerschnitzel med brasede kartofler og ærter

Peberbeuf med salat og pommes frites

I vores store menukort finder i flere retter.

Se vores sidste lenesmiddelkonrolrapport her